Open

2020 Jaguar F-Type R P575 AWD 60 Heritage

Specificaties

Bouwjaar

2020

Km. Stand

65 km

BTW Auto

Verrekenbaar

Carosserietype

Coupé

Kleur

Sherwood Green

Interieur

Duotone: Caraway & Ebony

Motortype

5.0 liter V8

Vermogen

575 pk

Topsnelheid

300 km/u

Transmissie

Automatisch (8)

Brandstof

Benzine

Prijs

€ 209.800,-

Introductie

”Celebrating 60 years of the iconic Jaguar E-type is the perfect moment to create our first-ever SV Bespoke limited edition – and the rarest F-TYPE, with just 60 cars available globally. We’ve worked closely with Jaguar Design to develop a theme for the F-TYPE Heritage 60 Edition that pays homage to the E-type in a contemporary way. It’s testament to Jaguar’s sports car design lineage that the 1960s Sherwood Green colour looks as though it was designed for today’s F-TYPE.”

– Mark Turner, Commercieel directeur Jaguar SV Bespoke

Interesse? Neem contact op

Geschiedenis

Jaguar vierde de 60e verjaardag van de legendarische E-Type met een gelimiteerde productie van de speciale F-Type  

Heritage 60 Edition. Over beperkt gesproken: er zullen wereldwijd slechts 60 van deze F-Types worden gebouwd.  

Elk exemplaar wordt volledig met de hand afgewerkt door de experts van ‘SV Bespoke’, de speciale voertuigproductie-eenheid. Deze exclusieve coupé is uitgerust met een 575 pk sterke supercharged V8 voor een geweldige rijervaring en een vierwielaandrijving voor maximale trekkracht onder alle omstandigheden.

Over deze auto

Beperkt en exclusief  

Deze speciale jubileumeditie wordt geleverd met unieke kenmerken die in geen enkele andere Jaguar te vinden zijn. Over uniek gesproken - de auto is bijvoorbeeld afgewerkt in de zeer gedistingeerde kleur Sherwood Green, een originele E-Type kleur die tot in de jaren ‘60 werd gebruikt maar daarna niet meer leverbaar was en nu alleen terug is voor de F-Type Heritage 60 Edition.

Het interieur is volledig afgewerkt met duo-tone Windsor leder in de kleuren Caraway en Ebony, een kleurencombinatie die stijl en elegantie uitstraalt en voor geen enkele andere F-Type verkrijgbaar is.

De unieke aluminium afwerking van de middenconsole is geïnspireerd op de behuizing van de achteruitkijkspiegel van de E-Type. Het ‘E-Type 60, 1961 - 2021’ logo is in reliëf aangebracht in de hoofdsteunen van de lichtgewicht performance stoelen. Speciale aluminium slofplaten, een SV Bespoke-badge en met leer omzoomde vloermatten maken de aankleding van het interieur compleet.

Rijden

Ervaren?