Open

‘A Thing of Beauty is a Joy Forever’

John Keats (1795 - 1821)
Sturen Naar De Toekomst

Passie

Op de eerste etage in het pand van Broekhuis Jaguar Land Rover Utrecht bevindt zich een zeer bijzondere afdeling: Brooks Classics. Hier staan moderne klassiekers naast échte automobiele iconen en staat de tijd even stil.Brooks Classics vertelt verhalen van en over de geschiedenis van de historische en hedendaagse klassiekers in onze collectie. En die verhalen vertellen we met bezieling; klassieke auto’s zijn onze hobby, onze passie.

Erfgoed op Wielen

Sales

Brooks Classics adviseert bij koop en verkoop van voornamelijk klassieke Engelse en Italiaanse auto’s. Jaguar en Aston Martin zijn sterk vertegenwoordigd naast Italiaanse legendes als Ferrari en Maserati. De smaakvolle aankleding van onze showroom maakt de beleving compleet: historische afbeeldingen prijken aan de muur, een forse wandkast gevuld met zeer gevarieerde automemorabilia en comfortabele Chesterfields ronden het geheel perfect in stijl af. Alles ademt de rijke historie van de merken en modellen die hier staan.

Sturen Naar De Toekomst

Onderhoud

Vakmanschap wordt meesterschap; onze gespecialiseerde werkplaats is uitgerust met de nieuwste gereedschappen en technische apparatuur om uw geliefde klassieke auto te behouden. Als heritage-specialist begrijpt niemand de behoeften van uw geliefde klassieker beter dan wij. We werken met een team van zeer bekwame technici, écht toegewijd aan klassieke auto’s, die beschikken over een enorm rijke kennis gevoed door hun passie en jarenlange ervaring. Bij klassiekers gaat het om tijd en aandacht, daar investeren we in.

Passie Gedreven Professionals

Maak Kennis met Ons Team

⁠Geert-Jan Tax
Directeur
⁠William Brouwer
Service Manager
⁠Robbert de Bie
Meester monteur
⁠Harm Derks
Manager Brooks Classics

Neem Contact Op met Brooks Classics

Heeft u vragen, wenst u meer informatie of wilt u een persoonlijke afspraak maken? Ons deskundige team staat klaar om u met passie en expertise te begeleiden. Bij Brooks Classics is elke interactie een stap dichter bij het vervullen van uw klassieke auto dromen. Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen en deel uit te maken van onze exclusieve wereld.