De zorg & aandacht die uw klassieker verdient

De karakteristieke mechaniek van een onvervalste klassieker behoeft de juiste knowhow en expertise bij onderhoud en restauratie, om de auto in de conditie te houden al dan niet te krijgen die het verdient. Dit is alleen haalbaar als het product met minstens zoveel passie, feeling en respect voor het materiaal wordt behandeld als het geval was toen de auto in productie ging.

De professionaliteit waar u naar op zoek bent

Bij Brooks Classics beschikken we over de knowhow, expertise, passie, feeling en respect om het onsterfelijke karakter van oldtimers en youngtimers het eeuwige leven te gunnen. De professionaliteit waar u, als doorgewinterde klassieker liefhebber, naar op zoek bent.

Van klein onderhoud tot aan een grootschalig restauratieproject

Of het nu gaat om periodiek of tussentijds, groot of klein onderhoud, minieme of immense restauratiewerkzaamheden.  Brooks Classics verzorgt het. Met veel aandacht. Tot in de puntjes. Daarbij nemen we zowel het optische als het technische deel voor onze rekening. Motor, ophanging, chassis, plaatwerk, bekleding; you name it. We’ll do it.

Eeuwige liefde

Ons team van deskundigen heeft de klassieke auto de eeuwige liefde verklaart. En we kijken reikhalzend uit naar het moment dat u hetzelfde bij ons gaat doen. Dan pas is de missie van Brooks Classics volledig volbracht.

Werkplaatstarieven

Uurtarief Klassiekers (t/m 1989) € 69.95 exclusief BTW
Uurtarief Youngtimers (vanaf 1990) € 79,95 exclusief BTW
X