Moderne lifestyle in een klassiek jasje

Wie graag stijlvol rijdt, loopt er waarschijnlijk ook graag stijlvol bij. En maakt daarbij gebruik van stijlvolle kleding, gadgets en accessoires. De officiële merchandise en lifestyle producten van Brooks Classics dragen daar met liefde een steentje aan bij. Zo weet u zeker dat u te allen tijde stijlvol door het leven gaat. Met óf zonder klassieker in uw bezit. Geschikt voor jong én oud.

Officieel leverancier van originele Branded Goods by Jaguar Land Rover

De merchandise van Brooks Classics omvat een breed scala aan uiteenlopende artikelen, en is gericht op zowel de grote als de kleine liefhebber. Zo zijn wij officieel leverancier van de originele Branded Goods van Jaguar Land Rover: kwalitatief hoogwaardige producten ontworpen en gemaakt in samenwerking met externe partijen; veelal gerenommeerde merken uit de fashion industrie. Uiteraard zijn al deze artikelen voorzien van roemruchte Jaguar of Land Rover uitingen c.q. badges.

Heritage collection dikke knipoog naar rijdende legendes

De zogenaamde ‘brand licensed’ productserie van de befaamde Britse topmerken varieert van kleding in allerlei soorten en maten tot aan gedetailleerde schaalmodellen; speciaal voor wie graag groot denkt, maar nog niet op het punt is gekomen om voor het ‘echte werk’ te gaan. Daarnaast maken ook sleutelhangers, zonnebrillen, mokken, USB-sticks, pennen, horloges en telefoonhoesjes deel uit van het uitgebreide assortiment. Met als hoogtepunt uiteraard de Heritage collectie: deze staat in het verlengde van de legendarische modellen van weleer, en beschikt over fraaie producten met bijpassende ‘classy’ details, en een dito uitstraling, look & feel.

‘Barbour for Land Rover’

De hierboven genoemde Branded Goods zijn niet te verwarren met partnerships die Jaguar Land Rover aanging met grote namen als Barbour, waaruit de exclusieve collectie ‘Barbour for Land Rover’ is ontstaan. Ook deze – en nog vele andere producten zijn verkrijgbaar bij Brooks Classics. Meer informatie hierover vindt u door op de artikelen te klikken. Vanzelfsprekend kunt u voor vragen tevens contact opnemen met onze afdeling Merchandise & lifestyle.

X