Iedere rit gegarandeerd even gesmeerd

Met een breed assortiment olie en smeermiddelen, exclusief samengesteld voor de klassiekers van vandaag, is Brooks Classics voornemens alleen het allerbeste te bieden op dat gebied. Omdat dat het enige is dat telt als u uw liefhebberij liefhebt.

Rijkelijk vloeiend

De ongedempte sound van op en neer bewegende zuigers en bedreven paardenkrachten. De kenmerkende, mechanische klik van versnellingsbaktandwielen die op het perfecte moment in elkaar grijpen wanneer met veel gevoel van verzet wordt gewisseld. De indringende geur van onverbrande benzinedampen en recentelijk ververste oliën die rijkelijk door het motorblok vloeien. Wij liefhebbers hebben het liefst dat iedere rit zo gesmeerd mogelijk verloopt. Letterlijk.

Additieven toegespitst op het karakter van uw klassieker

Wij maken dit alles realiseerbaar met een zorgvuldig samengesteld productassortiment. Waarom dit zo belangrijk is? Een kwalitatief goede olie of smeermiddel bestaat uit de juiste additieven, toegespitst op het specifieke karakter van uw klassieker. Wij geven advies over de te gebruiken vloeistoffen, zodat het maximale uit de techniek kan worden gehaald. Iedere rit opnieuw.

Pure & intense rijbeleving

Bovendien wordt door toepassing van de juiste olie en smeermiddelen schade voorkomen en komen zaken als efficiency en performance zoveel mogelijk overeen met de opgegeven fabriekswaarden. Op die manier beleeft u het rijden in uw klassieke droomauto zoals het hoort: puur, zorgeloos en net zo intens als tijdens de eerste kilometers destijds.

Het juiste product staat gelijk aan een langere levensduur

Tot slot wordt de levensduur van alle draaiende delen aanzienlijk verlengd, waardoor de investering in een geschikte olie of smeermiddel in korte tijd is terugverdiend. En daardoor kunt u ongestoord  genieten van de bijzondere rijervaring die uw klassieker teweegbrengt. Meer weten? Download de brochure of neem contact op met onze specialisten voor een advies op maat.

X