Brooks Classics: waar heritage & hedendaagse kwaliteit samenkomen

Brooks Classics maakt sinds 2017 onderdeel uit van de Broekhuis Groep: een van oorsprong Nederlands familiebedrijf, opgericht in 1932. Broekhuis behoort tot de vijf grootste dealerholdings in Nederland en vertegenwoordigt gerenommeerde merken als Jaguar, Land Rover, BMW, Volvo en Ford. Broekhuis heeft vestigingen door heel het land. De organisatie staat bekend om haar hoogwaardige kwaliteit van zowel producten als diensten.

Het klassieke autohart op de juiste plaats

Brooks Classics is veruit de meest gespecialiseerde tak van de Broekhuis Groep. Ons bedreven en gedreven team bestaat uit authentieke vakmensen en bevlogen professionals met het klassieke autohart op de juiste plaats. Samen streven we ernaar om u een historische ervaring te bezorgen. Om lang gekoesterde wensen in vervulling te laten gaan. En een nieuwe pagina toe te voegen aan de legendarische verhalen van weleer.

Uw passie staat bij ons centraal

Bij Brooks Classics staat uw passie centraal. Hier draait alles om het op waarde schatten van de knapste creaties, de karaktervolste technieken en de meeste sympathieke kunstwerken uit de rijke geschiedenis van de automobiel, ongeacht het bouwjaar, de historie en het land van herkomst. Iedere klassiekerliefhebber, verzamelaar en investeerder is hier welkom.

Brits & Italiaans georiënteerd

Ontkennen dat we in het bijzonder een zwak hebben voor de gracieuze charmes van de Britse gentleman en de betoverende stijl van de Italiaanse esthetica, zullen we nooit ofte nimmer. Je bent immers liefhebber, of je bent het niet. Kijkend naar de achtergrond en knowhow van onze medewerkers, is de interne kennis van dit type auto’s bovendien het meest uitgebreid. Een ideale combinatie.

Select Classics assortiment

In het door ons uiterst zorgvuldig samengestelde, selecte Classics assortiment zult u hoofdzakelijk toonaangevende merken als Jaguar, Land Rover, Aston Martin, Jensen, Ferrari, Maserati, Alfa Romeo en Lancia vinden. Stuk voor stuk zeer begerenswaardige auto’s die geroemd worden om hun onderscheidende karakter, originele design en puristische techniek. Waarachtige meesterwerken waar menigeen van droomt.

Op zoek naar uw droomauto?

Zit uw favoriete klassieker er niet tussen? Laat het ons weten. Wie weet leidt die ene gouden tip vroeg of laat tot de ultieme barn find. Tot die tijd blijven we naarstig op zoek en zet ons team alles op alles om uw droom(auto) werkelijkheid te laten worden.

TEAM BROOKS CLASSICS

Geert-Jan Tax
Director

Mr. Jaguar 2.0 wordt hij ook wel genoemd. Brooks Classics Director Geert-Jan Tax heeft een geweldige passie voor en vrachten ervaring met bijzondere auto’s. Uiteenlopend van het mythische Ferrari tot aan het eigenzinnige Fisker en het charismatische Aston Martin.

Lees meer Lees meer
Harm Derks
Manager Brooks Classics

Harm Derks is een gepassioneerde autoliefhebber en -kenner, in het bijzonder van klassiekers.

Door zijn fascinatie voor techniek en zijn kunsthistorische achtergrond, in combinatie met een liefde voor schoonheid en geschiedenis kan hij u met zijn kenmerkende bevlogenheid alle verhalen van interessante auto’s, met hun kenmerkende details, vertellen.

U kunt bij Harm terecht voor aankoopadvies en mogelijkheden van inkoop of consignatie. Hij is ook het aanspreekpunt voor events en promoties.

Lees meer Lees meer
Robbert de Bie
Classic Technician

Robbert de Bie is geboren als autotechnicus. Zijn passie voor auto’s werd hem al met de paplepel ingegoten, zijn expertise voor klassiekers is ongekend, hem ontgaat geen detail hoe klein dan ook. De lijst van door hem uitgevoerde restauratie projecten is indrukwekkend en lang. Uw gekoesterde bezit is bij hem in goede handen!

Lees meer Lees meer
Leander Stocker
Sales Representative

Leander Stocker zal met de grootste passie iedereen helpen in het bijzondere aankoopproces van de mooiste klassieke auto’s. Hij vertelt aan elke liefhebber graag alle details over de mooiste auto’s die er zijn.

Lees meer Lees meer
Niels van Veenendaal
Classic Parts Manager

Niels van Veenendaal is letterlijk verantwoordelijk voor de mooiste onderdelen bij Brooks Classics. Deze enthousiaste vakspecialist kent werkelijk alle ins en outs als het gaat om de levering van optische, alsmede onderhuidse componenten van klassieke auto’s.

Lees meer Lees meer
Rob IJzendoorn
Classic Technician

Rob IJzendoorn is een technicus met als specialisatie klassiekers. Met meer dan een decennia aan ervaring is hem geen enkele uitdaging te groot. Hij heeft een vracht aan ervaring van zowel klassiek als hedendaagse techniek. Naast de Britse en Italiaanse klassiekers waar Rob doorgaans aan werkt heeft hij nog een andere grote liefde, de Franse ‘Voiture’.

 

Lees meer Lees meer
X