Geert-Jan Tax
Director

Mr. Jaguar 2.0 wordt hij ook wel genoemd. Brooks Classics Director Geert-Jan Tax heeft een geweldige passie voor en vrachten ervaring met bijzondere auto’s. Uiteenlopend van het mythische Ferrari tot aan het eigenzinnige Fisker en het charismatische Aston Martin.

Lees meer Lees meer
Mang Yuan
Manager Brooks

Mang Yuan is autokenner in het algemeen en van klassiekers in het bijzonder. Als gepassioneerd autoliefhebber en decennia lange ervaring in de automotive branche kan hij u alle details vertellen over de historie en techniek van interessante auto’s.

Lees meer Lees meer
Robbert de Bie
Classic Technician

Robbert de Bie is geboren als autotechnicus. Zijn passie voor auto’s werd hem al met de paplepel ingegoten, zijn expertise voor klassiekers is ongekend, hem ontgaat geen detail hoe klein dan ook. De lijst van door hem uitgevoerde restauratie projecten is indrukwekkend en lang. Uw gekoesterde bezit is bij hem in goede handen!

Lees meer Lees meer
Leander Stocker
Sales Representative

Leander Stocker zal met de grootste passie iedereen helpen in het bijzondere aankoopproces van de mooiste klassieke auto’s. Hij vertelt aan elke liefhebber graag alle details over de mooiste auto’s die er zijn.

Lees meer Lees meer
Niels van Veenendaal
Classic Parts Manager

Niels van Veenendaal is letterlijk verantwoordelijk voor de mooiste onderdelen bij Brooks Classics. Deze enthousiaste vakspecialist kent werkelijk alle ins en outs als het gaat om de levering van optische, alsmede onderhuidse componenten van klassieke auto’s.

Lees meer Lees meer
Rob IJzendoorn
Classic Technician

Rob IJzendoorn is een technicus met als specialisatie klassiekers. Met meer dan een decennia aan ervaring is hem geen enkele uitdaging te groot. Hij heeft een vracht aan ervaring van zowel klassiek als hedendaagse techniek. Naast de Britse en Italiaanse klassiekers waar Rob doorgaans aan werkt heeft hij nog een andere grote liefde, de Franse ‘Voiture’.

 

Lees meer Lees meer
X