Prijs € 62.800,-
Bouwjaar 2007
Km. Stand 58.241 km
BTW Niet Verrekenbaar
Carrosserietype Roadster
Kleur Lightning Silver
Interieur Obsidian Black leather
Motortype 4.3 liter, V8
Vermogen 386 PK/ 283 kW
Transmissie Sportshift
Brandstof Benzine

2007 ASTON MARTIN V8 4.3 VANTAGE ROADSTER

  • In sublieme optische en technische staat
  • Tijdloze kleurencombinatie Lightning Silver met Obsidian zwart interieur
  • Slechts 58.241 km gereden
  • Volledige onderhoudshistorie

De V8 Vantage is het model dat voor de overleving van Aston Martin heeft gezorgd. Dit nieuwe type zorgde voor een grote boost in de verkopen van het historische Britse merk. En nog steeds is de V8 Vantage een van de mooiste auto’s die af en toe opduikt in het straatbeeld. De Coupe werd in 2005 geïntroduceerd, de cabrio werd in 2006 onthuld op de Greater Los Angeles Auto Show. De auto werd in het voorjaar van 2007 toegevoegd aan het verkoopprogramma.

Dit specifieke exemplaar verkeert in een topconditie, zowel optisch als technisch. In 2007 is de auto door de eerste eigenaar volledig naar smaak samengesteld. De keuze de bij het samenstellen van de auto zijn gemaakt zijn uitstekend uitgevallen, het Lightning Silver exterieur harmonieert fantastisch met het smetteloze Obsidian Black lederen interieur. De auto is in Zuid Frankrijk geleverd aan de eerste eigenaar door de plaatselijke Aston Martin dealer. Daar is hij altijd zorgvuldig in onderhoud geweest, in mei 2016 is de auto naar Nederland gekomen met 31.000 km. Het onderhoud is vanaf die datum door Kroymans in Hilversum uitgevoerd, waaronder de jaarlijkse beurten. De aluminium carrosserie is smetteloos, de elektrisch bedienbare cabrioletkap functioneert als nieuw.

Volgens Aston Martin heeft de Vantage Roadster het snelst werkende cabriodak ter wereld. Het opent in 6,7 seconde en sluiten duurt niet langer dan 6,8 seconde. Wij twijfelen hier niet aan. Overigens kan het dak bedient worden tot een snelheid van 50 km/u. zodat het grote genieten kan beginnen, voel de kracht van de V8 motor, hoor het muziek uit de uitlaten en voel de zon in uw gezicht en de wind door de haren. Eenmaal plaats genomen in deze Britse klassewagen wilt u nooit meer uitstappen. Onlangs heeft deze roadster nog een groot onderhoudsbeurt gekregen, waarbij tevens de koppeling alsmede het remsysteem preventief vernieuwd zijn, zodat de toekomstige eigenaar zorgeloos van zijn exclusieve raspaard kan genieten.

Wij nodigen u uit om nader kennis te maken met de schoonheid van deze waanzinnige Aston Martin V8 Vantage. Gelieve van te voren een afspraak te maken met Mang Yuan via mang.yuan@broekhuis.nl of 030-8507500

*Brooks Classics is een aan de Broekhuis Groep gelieerde onderneming, gespecialiseerd in de kleinschalige handel in klassieke Britse en Italiaanse auto’s van hoge kwaliteit. Kijk op www.brooksclassics.nl voor meer informatie of neem contact op via 030-8507500 / mang.yuan@broekhuis.nl*

Bekijk andere klassieke auto’s

X