Prijs VERKOCHT
Bouwjaar 2004
Km. Stand 88.000 km
BTW Verrekenbaar
Carrosserietype  Limousine (SWB)
Kleur Quartz Metallic
Interieur Creme Leather
Motortype 4.2 liter, V8 Supercharged
Vermogen 397 PK / 291 kW
Transmissie Automatisch
Brandstof Benzine

Jaguar XJ 4.2 Super V8 SWB – 2004

  • Lage kilometerstand
  • In een onberispelijke staat
  • Volledige onderhoudhistorie met recent uitgebreid onderhoud
  • BTW-auto, zakelijk aantrekkelijk als youngtimer

‘’De stille kracht van soevereiniteit.”

Wat een serene rust en comfort aan boord van de bijzonder fraaie Jaguar met zijn stille V8 krachtbron.

Zoals Jaguar in de brochure zelf schrijft:

‘’De passagiers bevinden zich in een stijlvolle omgeving van luxueuze fauteuils, volledige airconditioning, elektrisch bedienbare getinte ramen en een overvloed aan verfijningen voor het comfort, waarmee zij goed beschermd zijn tegen de buitenwereld.’’

Een uiteindelijke rit in de auto zal overtuigen dat dit ook daadwerkelijk waargemaakt wordt. Alles in deze bijzondere auto is erop gericht het de inzittenden zo aangenaam mogelijk te maken. Zelfs wanneer we de hedendaagse limousines als maatstaf nemen is de Jaguar een gewaagde partij. Auto’s die zo verfijnd fijn en comfortabel rijden als deze Jaguar V8 worden tegenwoordig nagenoeg niet meer aangeboden.

“Grace, Space and Pace,” de onlosmakelijk aan Jaguar verbonden slogan komt bij deze Super V8 in zijn meest pure vorm tot uiting.

Deze elegant sportieve Jaguar komt als zeldzame short wheelbase uitvoering, waardoor de verhoudingen van de carrosserie mooi intact zijn gebleven en de focus ligt op de bestuurder; een échte sport saloon.

De carrosserie is uitgevoerd  in gedistingeerd Quartz Metallic  en bevindt zich evenals het chroomwerk in een smetteloze staat wat tevens een bevestiging is dat deze limousine uiterst zorgvuldig is onderhouden en bereden. De afwerking en materialen van het interieur ademen klasse en kwaliteit uit, het houtwerk, de lederen bekleding en tapijten verkeren in onberispelijke staat, werkelijk een limousine waarmee de toekomstige eigenaar bij elke gelegenheid met trots kan komen voorrijden.

Dat er ook altijd goed voor de techniek gezorgd is blijkt uit de volledige gedocumenteerde onderhoudshistorie welke bij de auto aanwezig is. De nieuwe eigenaar zal zich verbazen over de hoeveelheid comfort, plezier, uitstraling én onverwachte sportiviteit die deze Jaguar in zich heeft.

Wij nodigen u uit om nader kennis te maken met de bijzondere klasse van deze Jaguar V8.

Gelieve van te voren een afspraak te maken met Harm Derks via harm.derks@broekhuis.nl of 030-8507500

*Brooks Classics is een aan de Broekhuis Groep gelieerde onderneming, gespecialiseerd in de kleinschalige handel in klassieke Britse en Italiaanse auto’s van hoge kwaliteit. Kijk op www.brooksclassics.nl voor meer informatie of neem contact op via 030-8507500 / harm.derks@broekhuis.nl*

Bekijk andere klassieke auto’s

X