Prijs € 23.800,-
Bouwjaar 2010
Km. Stand 176.400 km
BTW Niet Verrekenbaar
Carrosserietype Limousine, LWB
Kleur Rossello Red metallic
Interieur Saddle Leather
Motortype 3.0 liter V6
Vermogen 276 PK / 202 KW
Transmissie Automatisch 6 versn.
Brandstof Diesel

2010 JAGUAR XJ L 3.0 D Premium Luxury LWB

  • Van eerste eigenaar
  • Origineel Nederland geleverde auto
  • Meest luxe uitvoering met verlengde wielbasis
  • Volledig onderhoudshistorie
  • Unieke gedistingeerde kleurencombinatie

De door ons aangeboden XJ L is een origineel Nederlands exemplaar en is rechtstreeks afkomstig van de eerste eigenaar. Deze Jaguar is uitgevoerd in de prestigieuze L uitvoering met een verlengde wielbasis van liefst 12,5 cm voor extra comfort en ruimte achterin. Deze Jaguar is uitgevoerd in de meest complete uitvoering wat betreft luxe en weelde, zijn modelaanduiding “Premium Luxury” komt hiermee volledig tot zijn recht.

De carrosserie is in een gedistingeerde donkerrode metallic kleur uitgevoerd met een uitzonderlijke diepe glans, Rossello Red genaamd. Het bevindt zich evenals het chroomwerk in een smetteloze staat wat tevens een bevestiging is dat deze limousine altijd uiterst zorgvuldig is onderhouden en bereden.

Wat een rust en comfort biedt deze bijzondere Jaguar, alles in deze auto is erop gericht om het de inzittenden zo aangenaam mogelijk te maken. De afwerking en gebruikte materialen van het interieur ademen klasse en kwaliteit uit, de lijsten met gepolijst houtwerk, de dik gevoerde met Softgrain leder beklede fauteuils en de tapijten verkeren in onberispelijke staat, werkelijk een limousine waarmee de toekomstige eigenaar bij elke gelegenheid met trots kan komen voorrijden. De inzittenden komen niets te kort. De volledige elektrisch instelbare voorzetels zijn met geheugen functie uitgevoerd en zijn daarnaast ook te verwarmen en te koelen. Ook de buitenste zitplaatsen achterin zijn te verwarmen en te koelen. Tevens kan het klimaat voor elke passagier afzonderlijk en individueel ingesteld worden. Talloze details zoals verlichte dorpellijsten en een glazen dakpaneel boven het voor-en achter compartiment, waarbij het voorste deel elektrisch geopend of gekanteld kan worden, ronden het geheel in stijl af.

De aandrijving wordt verzorgd door een fluisterstille zescilinder dieselmotor met een vermogen van 276 pk, met een enorm motorkoppel dat bij een laag toerental al geleverd wordt. De combinatie met de automatische zes versnellingsbak geeft zeer fijne rijeigenschappen. Voor de techniek is uitstekend gezorgd, elke onderhoudsbeurt van aflevering tot heden is stipt bij de dealer uitgevoerd. Uiteraard is dit volledige gedocumenteerde onderhoudshistorie bij de auto aanwezig. Een unieke auto in een unieke staat. Onlangs heeft deze majestueuze XJ L een uitgebreide inspectie gehad en staat hij weer klaar om de weg op te gaan. De toekomstige bestuurder van deze auto zal zich keer op keer weer laten verwennen wanneer hij met deze “Long Wheelbase” rijdt.

Wij nodigen u uit om nader kennis te maken met deze prestigieuze limousine. Gelieve van te voren een afspraak te maken met Mang Yuan via mang.yuan@broekhuis.nl of bel 030-8507500

Brooks Classics is een aan de Broekhuis Groep gelieerde onderneming, gespecialiseerd in de kleinschalige handel in klassieke en speciale auto’s van hoge kwaliteit. Kijk op www.brooksclassics.nl voor meer informatie of neem contact op via 030-8507500/ mang.yuan@broekhuis.nl

Bekijk andere klassieke auto’s

X