Prijs VERKOCHT
Bouwjaar 2001
Km. Stand 81.757 km
BTW Niet Verrekenbaar
Carrosserietype Roadster
Kleur Silverstone metallic
Interieur Black
Motortype 2.0 liter, 4-cilinder
Vermogen 241 PK / 177 KW
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Benzine

2001 HONDA S2000

  • Zeer goede en originele staat
  • Origineel Nederlands geleverd
  • Technisch en optisch in topconditie
  • Ultieme rijdersauto

Een fantastische rijdersauto, deze Honda S2000 met begeerlijke V-TEC motor. Hoe meer toeren de motor maakt, hoe lekkerder hij het begint te vinden. De motor is dan ook hetgeen deze auto zo bijzonder maakt. De unieke combinatie van een compacte lichtgewicht sportauto met een achter de vooras geplaatste middenmotor maakt de Honda S2000 een van de fijnst rijdende auto’s van zijn tijd. Honda was de concurrentie een stap voor, niet alleen vanuit technisch oogpunt maar ook wat betreft bouwkwaliteit en design van de auto. Zo lijkt de auto behoorlijk compact maar wanneer men plaatsneemt is er verassend veel binnenruimte.

Deze door Brooks Classics aangeboden Honda S2000 is na 10 jaar in bezit te zijn geweest van de vorige eigenaar ingeruild. Het betreft een prachtexemplaar! Op 27 juli 2001 is de auto geleverd aan de eerste Nederlandse eigenaar en vervolgens altijd in Nederland gebleven. De auto verkeert in een uitstekende optische en technische conditie. Wat meteen opvalt aan deze auto is dat alles origineel is gebleven, zoals Honda het bedoelt en ontworpen heeft. Het is een echte liefhebbersauto. Het was dan ook meteen duidelijk dat deze auto te zien dat hij altijd in bezit is geweest van een liefhebber. De S2000 stond altijd binnen en heeft nooit in de regen gereden!

In september 2019 heeft deze S2000 zijn laatste onderhoudsbeurt gehad. Na uitgebreid geïnspecteerd te zijn door de technici van Brooks Classics is deze S2000 weer helemaal klaar om straks weer van de mooiste wegen te genieten. Het is altijd fijn wanneer een auto helemaal compleet is en alle toebehoren erbij zitten. Zeker wanneer het een liefhebbersauto betreft zoals deze Honda S2000. Zo zijn niet alleen alle originele boekjes nog bij de auto aanwezig, maar is bijvoorbeeld ook de lederen afdekkap voor het cabriodak in zeer goede staat inbegrepen. Deze rijdersauto staat met smart te wachten op de nieuwe eigenaar, die hem net zo zal koesteren als tot nu toe altijd gedaan is. Auto’s als deze, welke nog 10.000 toeren kunnen maken, worden niet meer gemaakt.

Het is absoluut de moeite waarde om deze waanzinnig fijne Honda S2000 te komen bekijken. Wij nodigen u uit om nader kennis te maken. Gelieve van te voren een afspraak te maken met Ruurt Georg via rgeorg@broekhuis.nl of 030-8507500

*Brooks Classics is een aan de Broekhuis Groep gelieerde onderneming, gespecialiseerd in de kleinschalige handel in klassieke Britse en Italiaanse auto’s van hoge kwaliteit. Kijk op www.brooksclassics.nl voor meer informatie of neem contact op via 030-8507500 / rgeorg@broekhuis.nl*

Bekijk andere klassieke auto’s

X