Prijs Verkocht
Bouwjaar 2009
Km. Stand 47.195 km
BTW Niet Verrekenbaar
Carrosserietype Coupé
Kleur Onyx Black
Interieur Sahara Tan
Motortype 4.7 liter, V8
Vermogen 426 PK / 313 KW
Transmissie Sportshift
Brandstof Benzine

2009 ASTON MARTIN V8 VANTAGE

  • Origineel in Nederland geleverd
  • Afkomstig van de 1e eigenaar
  • Tijdloze kleurencombinatie Onyx Black / Sahara Tan
  • Maar 47.195 km gereden

De V8 Vantage is het model dat voor de overleving van Aston Martin heeft gezorgd. Dit nieuwe type zorgde voor een grote boost in de verkopen van het historische Britse merk. En nog steeds is de V8 Vantage een van de mooiste auto’s die af en toe opduikt in het straatbeeld. In eerste instantie werd de auto in 2005 geïntroduceerd met de 4.3 V8. In 2008 kreeg het model een facelift waarbij een aantal uiterlijke kenmerken minimaal zijn veranderd. Het zou zonde zijn geweest wanneer Aston Martin grote wijzigingen had aangebracht in dit bijzonder fraaie en tijdloze ontwerp.

Dit specifieke exemplaar verkeert in een uitstekende conditie. In 2008 is de auto door de vorige en eerste eigenaar volledig naar smaak samengesteld. Gelukkig zijn de keuzes die bij het samenstellen van de auto zijn gemaakt zeer goed uitgevallen. Het is een prachtige combinatie van het Onyx Black exterieur met het Sahara Tan interieur. De originele koopovereenkomst waarop de samenstelling volledig terug is te zien is zelfs nog bij de auto aanwezig. In februari 2009 verliet de prachtige Aston Martin V8 Vantage de deuren van Kroymans in Hilversum. Het betreft het type van na de facelift uit 2008, wat betekent dat de auto de 4.7 liter grote V8 onder de motorkap heeft. Ook is de auto uitgerust met de sportieve sportshift gerobotiseerde versnellingsbak.

De auto verkeert in een uitstekende technische conditie. In maart 2020 heeft de auto een grote onderhoudsbeurt gehad waarbij kosten noch moeite zijn gespaard. Naast de grote onderhoudsbeurt zijn ook de remschijven en blokken voor en achter vervangen. Ook tal van andere kleinere werkzaamheden hebben ervoor gezorgd dat de auto nu in een uitstekende conditie is en de volgende eigenaar er zo mee weg kan rijden. En rijden is wat deze auto ontzettend goed doet. Bij de koude start wordt met een brul de potentie van de Aston Martin V8 duidelijk. En wanneer de motor warm is en lekker op hogere toeren gereden kan worden is het niets minder dan genieten. Met zijn lage kilometerstand is de auto nog tot vele fijne en sportieve kilometers in staat.

Wij nodigen u uit om nader kennis te maken met de schoonheid van deze waanzinnige Aston Martin V8 Vantage. Gelieve van te voren een afspraak te maken met Mang Yuan via harm.derks@broekhuis.nl of 030-8507500

*Brooks Classics is een aan de Broekhuis Groep gelieerde onderneming, gespecialiseerd in de kleinschalige handel in klassieke Britse en Italiaanse auto’s van hoge kwaliteit. Kijk op www.brooksclassics.nl voor meer informatie of neem contact op via 030-8507500 / harm.derks@broekhuis.nl*

Bekijk andere klassieke auto’s

X