Aston Martin Vanquish blauw
  • Aston Martin Vanquish blauw
Prijs VERKOCHT
Bouwjaar 2004
Km. Stand 28.630 km
BTW Niet Verrekenbaar
Carrosserietype Coupé
Kleur Blue Sapphire
Interieur Light Tan
Motortype 5.9 liter, V12
Vermogen 470 PK / 346 KW
Transmissie Automatisch
Brandstof Benzine

2004 ASTON MARTIN V12 VANQUISH

  • Origineel in Nederland geleverd
  • Aantrekkelijke kleurencombinatie Blue Sapphire / Light Tan
  • Slechts 28.630 km gereden
  • Goede technische en optische conditie

Ultieme schoonheid behelst de steeds mooier wordende Aston Martin V12 Vanquish. Het tijdloze en rustige lijnenspel verveelt nooit en maakt van deze Aston Martin een klassieker van de toekomst. Wat een beleving wanneer deze auto voorbij rijdt. Niet alleen de schoonheid van de auto zal iedereens hooft doen omdraaien. Ook het geluid van de machtige 5.9 V12 zal voor menigeen als muziek in oren klinken.

In 2001 werd het doek getrokken van de toen hagelnieuwe Aston Martin V12 Vanquish. De motor was identiek aan die van de DB7 Vantage, maar dan met een aangename vermogenstoename naar 470 pk. De V12 is gekoppeld aan een sequentiële bak met zes versnellingen en achterwielaandrijving. Aan alles is tijdens het rijden te voelen dat de auto veel in zijn mars heeft. De V12 doet rustig zijn werk en is altijd op de achtergrond op een aangename manier aanwezig. Wanneer het gas wordt ingetrapt is de auto tot waanzinnige prestaties in staat. Wanneer er voldoende ruimte is lijkt het haast moeiteloos wanneer de auto doorsprint naar een verbijsterende 306 km/uur. Voor zijn tijd behoorde de V12 Vanquish tot de snelste en meest indrukwekkende auto’s op de markt.

Het unieke aan de V12 Vanquish is dat bijna iedereen de auto mooi vindt. En door de jaren heen lijkt de auto niets aan zijn aantrekkingskracht te verliezen. Hij lijkt zelfs steeds een beetje mooier te worden. Met zijn uitzonderlijk lage kilometerstand is deze door Brooks Classics aangeboden Aston Martin V12 Vanquish pas net ingereden en uiteraard helemaal klaar om nog veel plezierige kilometers te rijden. En net als toen de auto nieuw geïntroduceerd werd zal de V12 Vanquish ook nu nog steeds bij iedereen in de smaak vallen. Het bijzondere aan dit exemplaar is dat het een origineel Nederlandse auto is. In april 2004 verliet de Aston Martin met zijn eerste eigenaar de deuren van Kroymans Aston Martin in Hilversum. Sinds 2004 heeft de auto niet meer dan twee eigenaren gehad, waarna hij in het historische gezelschap van Brooks Classics is beland. De auto is altijd bij Kroymans Hilversum in onderhoud gebleven, waardoor deze Britse schoonheid ook nu technisch in een zeer goede conditie verkeert. Het onderhoudsboekje en een deel van de onderhoudsfacturen zijn uiteraard bij de auto aanwezig. Deze schitterende samengestelde V12 Vanquish staat rustig te wachten tot hij weer veel plezierige kilometers kan gaan maken met zijn nieuwe eigenaar. De auto is er klaar voor.

Wij nodigen u uit om nader kennis te maken met deze indrukwekkende Aston Martin V12 Vanquish. Gelieve van te voren een afspraak te maken met Mang Yuan via harm.derks@broekhuis.nl of 030-8507500

*Brooks Classics is een aan de Broekhuis Groep gelieerde onderneming, gespecialiseerd in de kleinschalige handel in klassieke Britse en Italiaanse auto’s van hoge kwaliteit. Kijk op www.brooksclassics.nl voor meer informatie of neem contact op via 030-8507500 / harm.derks@broekhuis.nl*

Bekijk andere klassieke auto’s

X