Prijs € VERKOCHT
Bouwjaar 2013
Km. Stand 22.149 km
BTW Niet Verrekenbaar
Carrosserietype Limousine
Kleur Hammerhead Silver
Interieur Obsidian Black
Motortype 5.9 liter, V12
Vermogen 470 PK / 350 KW
Transmissie Automatisch
Brandstof Benzine

2013 ASTON MARTIN RAPIDE

  • In uitstekende staat verkerend
  • Altijd dealer onderhouden
  • Waanzinnige kleurstelling Hammerhead Silver / Obsidian Black
  • Waanzinnige 6.0 V12

Toen de Aston Martin Rapide Concept in 2006 werd getoond maakte de auto al grote indruk. Deze indruk is niet minder geworden bij het productiemodel dat in 2009 op de markt kwam. Niet veel mensen hadden gedacht dat er na de Lagonda ooit nog een vierdeurs Aston Martin zou komen, die de strijd zou aankunnen met de immens populaire Maserati Quattroporte en Porsche Panamera. Het idee van Aston Martin was duidelijk: een superlimousine die ook nog eens 300 kilometer per uur zou kunnen rijden met vier passagiers aan boord, zoals een Aston Martin betaamt.

Uiteraard mocht geen enkel klassiek designelement van Aston Martin verdwijnen bij de Rapide. De beeldschone lijnen van de veelgeprezen DB9 en Vanquish zijn dan ook nog duidelijk te herkennen. De motor is hetzelfde gebleven als in de andere modellen van Aston Martin. Met brute kracht geeft de 6.0 liter grote V12 een brul wanneer gas gegeven wordt. De 476 pk in combinatie met de 600 Nm koppel zorgen ervoor de auto door blijft stomen tot duizelingwekkende snelheden, waarbij hij altijd stabiel op de weg zal blijven liggen. De zes-traps automaat schakelt nog altijd soepel door zijn versnelling wanneer alle pk’s worden losgelaten.

De Rapide is zoals Aston Martin hem zelf omschrijft: ‘A four-door that’s every inch a sports car’.

Dit specifieke exemplaar verkeert in een waanzinnige conditie. Hij ziet er daadwerkelijk als nieuw uit. De prachtige kleurencombinatie van Hammerhead Silver met het Obsidian Black interieur is net zo smaakvol als tijdloos. In deze uitstekende samenstelling zal deze Rapide altijd een indrukwekkende verschijning blijven. De auto is in 2013 nieuw in Duitsland geleverd waarna hij na slechts 4 maanden naar Nederland is gekomen. Vervolgens is hij door Aston Martin dealer CITO motors in Eindhoven verkocht en altijd onderhouden. Het onderhoudsboekje is keurig afgestempeld en uiteraard bij de auto aanwezig.

De Aston Martin Rapide is een auto die een waanzinnige indruk achterlaat. Dit door Brooks Classics aangeboden exemplaar maakt nog net zo veel indruk als toen hij nieuw was. Door de conditie waarin hij verkeert zal hij altijd uniek blijven.

Wij nodigen u van harte uit om nader kennis te maken met deze indrukwekkende Aston Martin Rapide. Gelieve van tevoren een afspraak te maken met Geert-Jan Tax. Hij is te bereiken via 030-8507500. Of stuur een e-mail naar brooks@broekhuis.nl.

*Brooks Classics is een aan de Broekhuis Groep gelieerde onderneming, gespecialiseerd in de kleinschalige handel in Britse en Italiaanse auto’s van hoge kwaliteit. Kijk op www.broekhuis.nl voor meer informatie of neem contact op via 030-8507500 / brooks@broekhuis.nl*

Bekijk andere klassieke auto’s

X