Prijs VERKOCHT!
Bouwjaar 2000
Km. Stand 172.590 km
BTW Niet Verrekenbaar
Carrosserietype Coupé
Kleur Grasmere Blue
Interieur Parchment
Motortype 5.9 liter, V12
Vermogen 417 PK / 307 KW
Transmissie Automatisch
Brandstof Benzine

2000 ASTON MARTIN DB7 VANTAGE

  • Zeldzame kleurstelling Grasmere Blue / Parchement
  • Technisch en optisch in zeer goede conditie
  • Origineel Nederlands geleverd
  • Recent technisch van a tot z klaargemaakt

De Aston Martin DB7 is een auto die naarmate hij ouder wordt ook steeds mooier begint te worden. Zo ook deze DB7, origineel Nederlands geleverd en werkelijk in een schitterende conditie. Het betreft een van de latere DB7’s en is uiteraard een Vantage uitvoering welke is voorzien van de heerlijke 5,9 V12. Ook de kleurstelling van Grasmere Blue met een Parchement interieur voegen veel toe aan de schoonheid van deze auto. Het tijdloze lijnenspel welke bijna alle ontwerpen van Aston Martin kenmerkt maakt ook van deze auto een lust voor het oog.

In april 2000 is deze auto nieuw geleverd aan de eerste Nederlandse eigenaar. Het is duidelijk te zien aan de fantastische staat van de auto dat de eigenaar er zeer zuinig op is geweest. In 2007 is de auto verkocht aan de tweede en tot nu toe laatste eigenaar. Ondanks de kilometerstand van de auto verkeert deze zowel technisch als optisch in zeer goede conditie. Na door ons uitgebreid technisch geïnspecteerd en klaargemaakt te zijn is de auto nu weer klaar voor nog veel meer kilometers en met name heel veel rijplezier.

Rijplezier is hetgeen wat deze Aston Martin DB7 Vantage als een van de beste uit zijn tijd kan bieden. Met een prachtige roffel komt de 5,9 liter grote V12 tot leven, waarna deze vervolgens heerlijk rustig loopt. Wanneer het gas volledig wordt ingetrapt komt de motor tot leven en zal met een luid gebrul de auto in rap tempo naar waanzinnige snelheden accelereren. En na 21 jaar doet deze DB7 dat nog steeds als geen ander. Er is nooit op deze auto bezuinigd en dat is dan ook te zien. Kortom, de auto is klaar voor nog vele fijne en vooral leuke kilometers.

De gehele historie van deze auto is bij ons bekend. Onze directeur heeft de auto in 2007 persoonlijk mogen verkopen aan de eigenaar die hem in 2019 weer aan ons heeft verkocht. We wisten toen we de auto zagen meteen dan we met een goede auto te maken hebben. De DB7 is altijd bij Kroymans Aston Martin in Hilversum onderhouden, waarbij kosten noch moeite gespaard zijn gebleven. De gehele onderhoudshistorie is uiteraard ter inzage beschikbaar. In november 2019 hebben wij de auto technisch geheel klaar gemaakt. Denk hierbij aan een grote onderhoudsbeurt, vervanging van de remschijven en blokken voor en achter en een aantal kleinere zaken. De auto is nu helemaal gereed om weer de weg op te gaan en de nieuwe eigenaar te verwennen met veel waanzinnige kilometers.

Wij nodigen u uit om nader kennis te maken met deze stijlvolle Aston Martin DB7 Vantage. Gelieve van te voren een afspraak te maken met Mang Yuan via harm.derks@broekhuis.nl of 030-8507500

*Brooks Classics is een aan de Broekhuis Groep gelieerde onderneming, gespecialiseerd in de kleinschalige handel in klassieke Britse en Italiaanse auto’s van hoge kwaliteit. Kijk op www.brooksclassics.nl voor meer informatie of neem contact op via 030-8507500 / harm.derks@broekhuis.nl*

Bekijk andere klassieke auto’s

X